About SlaveYarD id.

My photo
I am a Malaysian amateur photographer based in Klang Valley, Malaysia and I’m also into such fields as corporate, event, product, portraiture and wedding photography. I use semi/professional grade equipment for all of my photo shoots. Following the event, I meticulously review and fine tune each photo using advanced editing software before selecting the best images to be placed in the designated album of your choice. I'm always looking to capture most meaningful moments in time and to immortalize them for posterity. For me, every event is both unique and important, be it a wedding, corporate function and vise versa. Prior to the event, I consult with my clients to determine their preferences and confirm the agenda to ensure that everything is perfect. I am available for overseas assignments on request. Willing to travel to your favorite destination in order to capture your important day! Feel free to browse my blog. You may contact me and we can discuss your specific requirements. e-mail: ayeen2@gmail.com | contact: +6012.665.1679 http://photoplusgraphy.blogspot.com http://ayeen2.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/ayeen2/

Friday, June 11, 2010

Pengalaman Sudut Khayal...

Satu kisah bermula pada saat tiba-tiba diri berada di suatu majlis. Di dalam keramaian yang penuh sesak dengan orang ramai yang tidak diketahui latar belakang mereka, seraya tangan ini ditarik oleh sorang wanita yang pernah dikenali suatu masa dulu dengan iras muka jelita yang penuh ceria menjemput diri ke tengah-tengah keramaian tadi seperti ingin menunjukkan sesuatu di atas meja. “Eh, kek?” ya, majlis ini adalah sambutan hari jadi. Tertera diatas kek, bulan ‘Julai’ dan ‘34’. 34? 34 tahunkah? Tapi kepunyaan siapa kerana tiada nama yang tertera pula? Namun majlis tadi berlangsung dengan penuh meriah. Kek tadi dipotong dan disuapkan oleh wanita tadi penuh dengan keriangan seperti dimanja-manjakan.

Thursday, June 10, 2010

Angan².... Muahahahah!!!

versys_fav 2700x1797
Anganku... :)
Hari ni rasa kelam tapi banyak sangat berangan. Biasa la, sejak bersepi²an ni tekanan perasaan kian meningkat. Ada saja yang tak kena. Nak faham orang susah, apatah lagi untuk orang lain memahami diri ini. Nak cari yang sesuatu yang baru memang bermasalah. Tapi benda yang lama takkan bertahan lama dan akan lebih bermasalah! Semua perkara di dunia inikan bersifat sementara. Justeru, "upgrade" dan "renew" adalah wajib (n_n)
Minggu lepas, ikut Dak Adik ke Genting makan kabus dengan kereta barunya. Keje gila bila ke sana semata nak makan KFC kat First World! (selebihnya, adalah sebab tu :)) Lebih haru bila balik, naik kereta yang dipandu laju, tekak mula loya dan perut bergelodak serta mual. Mujur lah belum masuk "sebulan" punya penyakit. Sampai rumah terus kene food poisoning, padahal gestrik sebab tak makan.
Hawau you!!! Muahahahah...

A Gentle Reminder... Thank You

Use of image or any medium from here is strictly prohibited without permission.
Please do not download or use any of the photo here.
All rights reserved by Azrin A.J.
SlaveYarD id.® and AyeEN2™ can be Googled for varification of identity.
© SlaveYarD id. Powered by Blogger.