About SlaveYarD id.

My photo
I am a Malaysian amateur photographer based in Klang Valley, Malaysia and I’m also into such fields as corporate, event, product, portraiture and wedding photography. I use semi/professional grade equipment for all of my photo shoots. Following the event, I meticulously review and fine tune each photo using advanced editing software before selecting the best images to be placed in the designated album of your choice. I'm always looking to capture most meaningful moments in time and to immortalize them for posterity. For me, every event is both unique and important, be it a wedding, corporate function and vise versa. Prior to the event, I consult with my clients to determine their preferences and confirm the agenda to ensure that everything is perfect. I am available for overseas assignments on request. Willing to travel to your favorite destination in order to capture your important day! Feel free to browse my blog. You may contact me and we can discuss your specific requirements. e-mail: ayeen2@gmail.com | contact: +6012.665.1679 http://photoplusgraphy.blogspot.com http://ayeen2.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/ayeen2/

Wednesday, October 28, 2009

Homesick!

I Got This Feeling...

Barely just few days past I already miss my home, my wife and kids. Just like last time, only lesser days. I could not imagine how I wish to be there, right by their side. Or should I say, love will never wash away. Though, problems will never end either.
Here in East Coast, one by one symptoms rise by human error. What to do? Nothing can prevent it from happening because it is what we do mah! It's what we call work. A daily task that keep coming in. Even worst, when the management is not doing their work properly by procedure. Shooting and pointing finger to everybody with no relevant judgment nor goals. Hurm, sound sucks but this is the reality of life cycle and due to this, I have to make up something...
We'll wait and see huh!

Monday, October 12, 2009

Nawfal's New Shape!

Walaupun sudah lebih dari 2 minggu digondolkan kepalanya. Namun masih sempat kiranya diperkenalkan wajah terkini Amirul Nawfal sempena rumah terbuka nendanya di Shah Alam kelmarin yang turut disertakan sekali dengan majlis tahlil dan doa selamat.

Nawfal with Granny Puchong
Tampak lebih tampan dengan rupa botak, senyuman manis mirip orang tuanya :)

Tuesday, October 6, 2009

USAF Thunderbirds Airshow @ RMAF Subang Airbase 2009

Thunderbirds Ready To Go

Jumaat lepas, ada member ofis tanya. "Tak pergi ke tengok mini LIMA kat Subang?". Huh, pelik soalan tu. Balas kembali dengan bertanyakan di mana lokasi sebenar dan siapa yang buat pertunjukan. Tapi kawan tu sendiri pun tak pasti, katanya Thunderbirds. "Hahahaha", tergelak sekejap. Sebab ingatkan lawak jenaka, Thunderbirds cerita kanak² patung tu. Fikirkan kembali, tak susah pun. Cari saja di laman Google. A'ah, betul lah! Ada show di Subang. Siapa Thunderbirds pun di cari juga. Woo, USAF rupanya.
Tiba harinya, lewat pula bangkit tidurnya. Pukul 10.30 pagi baru bergerak dari rumah. "Tapi tak usah risau, GPSkan ada," gelak seorang diri. 1-2 Km dari lokasi, penuh sesak jalan raya. Mujur tak terlepas pertunjukkan Thunderbirds. Hanya pertunjukkan tempatan menggunakan pesawat Sukhoi saja yang terlepas dari ditembak. Sempat tengok dari sisi tingkap kereta.
Dapat saja parking, paling dalam dan dekat dengan pengkalan dan landasan terus ke kawasan awam. Hujan mula merenyaikan diri.
Sampai di kawasan paling depan dan berhadapan dengan krew Thunderbirds, senjata terus dikeluarkan. Hujan pun hujan lah, sikit saja pun...

Monday, October 5, 2009

Pantai Timur... Lagi!

Minggu ni ke Kuantan dan Kuala Terengganu bagi urusan kerja seperti biasa. Cuma kali ini, punya lebih sedikit kelainan paparan dan agak berbeza...
Waktu ini, sedang ingin mencari suasana yang jarang² dirakam. Namun, lain pula kelibat yang dilihat. Jam 0130 pagi...

_MG_3363

A Gentle Reminder... Thank You

Use of image or any medium from here is strictly prohibited without permission.
Please do not download or use any of the photo here.
All rights reserved by Azrin A.J.
SlaveYarD id.® and AyeEN2™ can be Googled for varification of identity.
© SlaveYarD id. Powered by Blogger.